Botermansschoenen heropent vernieuwde winkel

Donderdag werd de winkel van Botermansschoenen ´uitgepakt´ en de vernieuwde winkel officieel geopend. 

Medewerkers van Botermansschoenen verwijderen het inpakpapier

De herkenbare elementen zijn nog steeds aanwezig, maar er zijn ook heel veel nieuwe items toegevoegd. Nieuwe frisse kleuren, meer presentatieruimte en een vernieuwd kassablok maken het geheel modern en uitnodigend.

In juli 2016 maakte Botermansschoenen bekend dat de winkel voortaan door vader, moeder en dochter gerund zou gaan worden. Sinds 1978 is Botermans modeschoenen in Bolsward gevestigd en met de opvolging is de toekomst van de winkel weer een feit.

Toen werd ook duidelijk dat er een aantal zaken zou gaan veranderen. De eerste zichtbare verandering was een eigen Facebookpagina. De volgende verandering van Botermans modeschoenen werd donderdag gepresenteerd, de vernieuwde winkel.

Er is de afgelopen 5 weken hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling. Er is bewust voor gekozen om de winkel open te houden tijdens het verbouwen. Een beetje extra reuring is juist ook wel leuk.

De collectie is naast de bekende merken en modellen, nu aangevuld met nieuwe stijlen en modellen van bekende merken als Wolky en Gabor. Dus herkenbaarheid in een nieuw jasje.

Paula Botermans:”We hebben echter niet alles veranderd: voor goede service en advies bent u nog steeds bij ons aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze vernieuwde winkel en laten die graag aan u zien. U bent dus van harte welkom!”

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *