Bomvolle zaal bij jubileumconcert Andante

Het jubileumconcert van Amusementsorkest Andante was zaterdagavond uitverkocht, de organisatie ging uit van zo’n 250 bezoekers, maar het werden er ruim 300.

Dat betekende stoelen sjouwen maar ook moesten zo’n 50 mensen teleurgesteld worden omdat er gewoonweg niet meer mensen bij konden. Andante speelde deze avond een gevarieerd programma en bij enkele nummers werd er mee gedanst door de seniorendansgroep  van Vergonet en werd er door zanger Foppe de Lang  en zangeres Froukje Bosma een aantal liederen meegezongen.

 De 12 jarige Quinne Wagenaar maakte indruk, zij zong het nummer Ben van Michael Jackson en uit de musical Annie zong ze de Nederlandse versie van Tomorrow. Ook het shantykoor Skomjend wiid zong een aantal liederen met het orkest mee. De zaal gaf Andante na afloop een staande ovatie en ging tevreden weer naar huis. Dankzij de vier Bolswarder stichtingen hoefde Andante geen intree te vragen aan het publiek.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.