Bomvol programma trekt vele Bolswarders naar het centrum

Er was op de donderdagavond weer veel te beleven in het centrum van Bolsward en dat zorgde voor veel drukte en gezelligheid.

De Global fitrun voor kinderen trok veel jeugdigen aan die meededen in een race over opblaasbare stormbanen.

De wielerronde van Bolsward, voor amateurs en sportklasse werd een spectaculaire editie. Helaas ook door een aantal valpartijen waarbij een aantal renners geblesseerd uitviel en twee renners zo zwaar viel dat zij naar het ziekenhuis moesten in verband met het vermoeden van botbreuken.

De winnaar tussen het Heamieltrio

De fietsers maakten er een echte strijd van op de helft van de race waren het de Bolswarders Jelte Krijnsen en Arjen Bos demarreerden gezamenlijk uit het peloton en wisten lange tijd de groep voor te blijven en heel even leek het erop dat de voorsprong groot genoeg zou worden maar toch wist het peloton de fietsers met nog maar een paar rondjes te rijden weer terug te pakken. En de het Sjoerd van Aalsum die  zich los wist te maken en als winnaar over de streep kwam.

 

Ook bij pubquiz XL werd weer een felle strijd geleverd tussen de zestig teams. Zij moesten met elkaar de bijzondere  vragenrondes op zien te lossen, waarbij de kennis over diverse onderwerpen op ludieke wijze werd getoetst. Waarbij muzikale intermezzo’s, topografie, live gespeelde medleys of reclame-tunes voorbij kwamen.

Foto’s Martinus Jansen

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *