Vrouw overleden bij scooterongeval

Het  dodelijk slachtoffer welke vrijdagavond tussen Bolsward en Nijland werd gevonden is een 42 jarige inwoonster uit Sneek.

Het slachtoffer woonde tijdelijk in Bolsward en was vrijdagmorgen om 09.30 uur op haar bromfiets naar haar werk in Sneek vertrokken. Daar is zij echter niet aangekomenen. Aan het einde van de middag werd de politie van deze vermissing in kennis gesteld.

De waarschijnlijk door haar gevolgde route werd gevolgd, waarbij zij nabij Nijland onder haar scooter in het water werd aangetroffen. Zij bleek al geruime tijd eerder te zijn overleden. Hierop werd een nader onderzoek ingesteld naar de oorzaak en de identiteit. Als zeer waarschijnlijke oorzaak wordt genoemd dat deze 42 jarige vrouw ten gevolge van een medisch gebeuren onwel geraakt is en hierna te water geraakt is.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.