Bolswarders steppen voor Serious Request

Zaterdag 20 december zullen vijf Bolswarders gaan steppen voor de actie van het Glazen Huis. Gijsbert knol, Leon Bekema, Mark Brouwer, Tjerck Karsten en Derrek Veenstra steppen voor Serious Request van Leeuwarden naar Haarlem, de plaats waar het Glazen Huis dit jaar staat.

De mannen starten op ’t zaailand, de locatie van SR ’13 en steppen in 1 dag naar het glazen huis in Haarlem. Dit onder begeleiding van een bezemwagen (beschikbaar gesteld door Formaat metsel- & voegbedrijf)

Ook voor het eten en drinken onderweg is een sponsor gevonden Poiesz Bolsward heeft een voedselbon/pakket beschikbaar gesteld voor onderweg. Sporthuis A.P. vd Feer heeft ze in nieuwe sportjassen gehesen zodat ze zullen opvallen en er warm bij zullen steppen.

Maar alleen daarmee zijn de mannen er nog niet, we steppen natuurlijk om zoveel mogelijk geld erheen te kunnen brengen. Daarvoor hebben we donaties nodig, dit is mogelijk via de actiepagina : www.kominactie.nl/bolswardstept.

Ook is er bij Jumbo Bolsward de mogelijkheid om vanaf 1 december t/m 19 december een donatie te doen bij de flessenautomaat.

Op 20 december brengen de mannen het totaalbedrag persoonlijk op de step naar het Glazen Huis en leveren op deze manier een bijdrage aan Serious Request 2014!

In de aanloop naar deze actie kunt u ze volgen op :
www.kominactie.nl/bolswardstept
www.twitter.com/bolswardstept
en op www.facebook.com/bolswardstept
Hierop zullen de mannen alles up to date houden over donaties en sponsors

Gijsbert, Leon, Mark, Tjerck, Derrek (van links naar rechts)en  Serious Request hopen op jullie steun!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.