Bolswarders naar WK Eiwerpen

De Nederlands Kampioenen Eiwerpen bij de dames, Anneke Tuinenga en Grietje Yska, zullen 29 juni 2016 Nederland vertegenwoordigen op het WK eiwerpen in Swaton (UK).

Dit heeft de Nederlandse Eiwerp Federatie (NEWF) zaterdag in een bijzondere bijeenkomst, en na overleg met het betreffende team, besloten. De dames werden op 4 juli in Bolsward Nederlandse kampioen eiwerpen.

“Dat was als een grapje begon, loopt nu wat uit de hand”:Aldus Grietje Yska. “Wij vinden dit geweldig en zijn erg enthousiast hier over. Dat ons ei-werp avontuur nog zo’n vervolg krijgt hadden wij zeker niet verwacht! We krijgen erg veel positieve reacties wat het natuurlijk extra leuk maakt”.

Lees ook: Bolswarder dames Nederlands kampioen Eiwerpen

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.