Bolswarders aan de start van de Carbage run (video)

De vrienden Sjaak Lootsma, Jelmer de Jong, Alexander Schuurman en Martijn Harman vertrekken zondag 5 februari voor de Carbagerun 2017.

v.ln.r. Sponsr Simon Hottentot, Jelmer de Jong, Sjaak Lootsma, Alexander Schuurman en Martijn Harman

Europa’s grootste en gekste barrelrally. Een 5-daags avontuur door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro. De auto waarmee wordt deelgenomen mag een dagwaarde hebben van maximaal 500 Euro. Daarnaast mag het bouwjaar van het voertuig niet hoger zijn dan 1998.

De route gaat via Kopenhagen naar Oslo, Bergen, Hamar, Sundsvall naar Stockholm
Een route van zo’n 2.500 kilometer vol sneeuw, uitdagende wegen, prachtige fjorden en unieke landschappen.

The Carbage Run gaat niet om tijd of snelheid. Elke dag krijgen de deelnemers uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat men in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun men punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen.

In 2013 deden de mannen mee aan de zomereditie, ook toen spraken we met ze.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.