Bolswarder zegelwinkeliers deelden voor 10.000 euro aan prijzen uit

BOLSWARD – Meer dan 120 prijswinnaars uit Bolsward en omgeving werden deze weken verrast door de Bolswarder zegelwinkeliers. De deelnemende winkeliers deelden – na een succesvolle winteractie – ruim 10.000 euro aan prijzen uit.

 

Nadat veel prijswinnaars hun prijs al per post toegestuurd hadden gekregen of in de desbetreffende winkel hadden afgehaald werden deze week de resterende prijzen, na koffie met gebak, in Pizzorante Ponte Vecchio uitgereikt. Daarbij ging het onder andere om straatjes Staatsloten, ETOS en Hema pakketten en natuurlijk de twee E-bikes, beschikbaar gesteld door de zegelwinkeliers Klaas Koopmans en Klaas Molenmaker.

Deze twee hoofdprijzen gingen uiteindelijk naar Jantine de Boer en Riemer Buwalda, beiden uit Bolsward. Fietsenhandelaar Klaas Koopmans overhandigde de beide E-bikes aan de winnaars, waarbij Jantine de Boer, afwezig vanwege volleybalverplichtingen, werd vertegenwoordigd door haar vriend Raymond Beintema.

Op de foto: Raymond Beintema (links), Klaas Koopmans (midden) en Riemer Buwalda. (Foto Vijver Media)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.