Bolswarder winkeliers pakken uit met Dumping Day en Valentine's Day

BOLSWARD – De Bolswarder winkeliers beginnen de maand februari met twee actie zaterdagen.

Op zaterdag 6 februari is het weer Dumping Day en – zoals de naam al zegt – dan ,dumpen’ de winkeliers een groot deel van hun assortiment. Dumping Day is zo langzamerhand een bekend begrip geworden en is de laatste jaren steeds een succesvolle actiedag, vooral voor de consument, die op deze zaterdag nog wel eens met een voordeeltje kan thuiskomen. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de Dumping Day poster.

Op zaterdag 13 februari wordt Valentine’s Day gevierd. Op diverse locaties in de stad, in winkels en De Beurs staan decors en achtergronden opgesteld, waarvoor geliefden, ouders met kinderen, broers en zussen, opa’s en oma’s, vriendjes, partners, huisdieren enz. zich kunnen laten fotograferen of met elkaar ludiek op de foto kunnen. Men dient wel een eigen camera mee te nemen.

Omdat er op verschillende plaatsen achtergronden en decors staan opgesteld, ontstaat er zo een heuse ,Valentijns Route’ door de stad.

Op de dag zelf kan iedereen zijn/haar ludieke foto sturen naar Es-ster. Uiteindelijk wordt er onder de ingezonden foto’s een winnaar geloot. Deze wint een shoppingcheque t.w.v. € 50,-.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *