Bolswarder Teernstra bij eerste 4 provinciale CDA lijst

De 32-jarige Fernande Teernstra uit Bolsward staat op plek 4 van de kandidatenlijst van CDA Fryslân voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015.

Teernstra is al sinds 2007 Statenlid voor het CDA in Fryslân. Naast lijsttrekker Sander de Rouwe is Teernstra de tweede Bolswarder zo hoog op de CDA-lijst.

Ervaren

“Alles wat groeit en bloeitt; zegt”Fernande Teernstra als ze gevraagd wordt waarvoor ze zich inzet als Statenlid. Sinds 2007 zit de Bolswarder in de provinciale politiek en is daarmee een ervaren kracht. Als moeder van twee kinderen is Fernande ook nog actief voor het behoud van het zwembad Bolsward. Ze is mede-eigenaar van een bedrijf dat werklozen opnieuw aan werk te helpt.

50 kandidaten

Op 9 september 2014 presenteerde CDA Fryslân met trots de volledige kandidatenlijst, die bestaat uit maar liefst 50 kandidaten uit de hele provincie. De lijst wordt aangevoerd door Sander de Rouwe uit Bolsward. Op 4 oktober 2014 wordt de lijsttrekker gekozen door de Friese leden van het CDA. De verdere kandidatenlijsten worden vastgesteld in de ledenvergaderingen van alle afdelingen. Op 1 december 2014 is de definitieve lijst bekend.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.