Bolswarder Stepvereniging ontvangt aanhangwagen

Sponsoring! Geen vereniging kan eigenlijk zonder, zo ook de Bolswarder Step Vereniging (BSV).

In de voorbereiding van de 31e editie van de step Elfstedentocht is het bestuur druk geweest met het werven van sponsoren. Dit heeft geresulteerd in de aanschaf van een dichte aanhangwagen.
Mede met steun van Stichting Sint Anthony Gasthuis en Stichting Fonds Bolsward Dronrijp ’93 heeft het bestuur een lang gekoesterde wens kunnen vervullen. Door ZWF ontwerp is de aanhangwagen voorzien van het BSV logo en een aantal sponsoren.

Nog maar een kleine week en dan is het weer volop gezelligheid en sportiviteit in de stad. Het bestuur en vrijwilligers van de BSV treffen de laatste voorbereidingen. Zo zal de aanhangwagen worden ingericht en kunnen alle deelnemers morgen hun startkaart in de brievenbus verwachten.
Op de website van de BSV, www.stepelfsteden.nl zal vlak voor de tocht een laatste update gegeven worden.

Op de foto:
Voorzitter Robert Witteveen neemt namens de BSV de bestikkerde aanhangwagen van Wesly Schippers van ZWF ontwerp in ontvangst.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.