Bolswarder Stadszegel verrast 164 prijswinnaars

Bolsward – De Bolswarder zegelwinkeliers hielden ook in deze winterperiode weer hun jaarlijkse zegelactie.  

Vorige week werden uit de vele honderden ingeleverde zegelformulieren maar liefst 164 prijswinnaars getrokken. ,,Waar vind je dat nog, dat er tijdens een winteractie maar liefst 164 winnaars met een prijs worden verrast,” merkte bestuurslid Simon Hottentot van de Bolswarder Zegelactie op.

De prijzen bestonden vooral pizzabonnen, speelgoedbonnen, woonpakketten, mobiele telefoons, verzorgingspakketten, ww-pakketten, DA-pakketten, boeken, waardebonnen, papiervernietiger, laminator, pennen, atlassen, kobo ereader, fietsaccessoires, ontbijtbonnen, bakkerswaardebonnen, Etos waardebonnen, Etos (geuren)pakketten, staatsloten, dartborden en krasloten.

De prijzen waren beschikbaar gesteld door de deelnemende zegelwinkeliers/restaurants, zoals Pizzorante Ponte Vecchio, Hema, Koopmans Tweewielers, DA Atsma, Molenmaker Fietsen, Bakkerij Van der Werf, Etos, Landskroon Sigarenmagazijn en A.P. van der Feer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.