Bolswarder senioren testen fitheid tijdens fitheidsdag

Ruim 160 senioren uit Bolsward doen op zaterdag 7 oktober a.s. mee aan een fittest in woonzorgcentrum Bloemkamp in Bolsward. Ze worden getest op kracht en lenigheid. Ook leggen ze een wandeltest af. Na afloop wordt hun fitheid geëvalueerd en kunnen ze kiezen voor een sportief vervolg.

De fittest is onderdeel van de fitheidsdag, die georganiseerd wordt door zorgorganisatie Patyna, de buurtsportcoaches van de gemeente Súdwest Fryslân en Sport Fryslân. Naast de test is er een fitmarkt. Op de fitmarkt staan verschillende organisaties op het gebied van gezondheid en bewegen, zoals Behandelteam Patyna, Beter Horen en Mijn Huis op Maat. Daarnaast zijn er diverse beweeggroepen. Zij informeren over de sport- en beweegactiviteiten in de buurt.

De fitheidsdag in Bloemkamp duurt van 09.00 tot 17.00 uur. De fittest wordt in groepjes afgenomen; de deelnemers starten op verschillende tijden. De fitmarkt is open vanaf 09.30 uur en is vrij toegankelijk. Het restaurant van Bloemkamp zorgt voor koffie, thee en gezonde hapjes.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.