Bolswarder Ondernemersprijs 2017 naar Hochwald Foods Nederland bv

Bolsward – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vereniging Ondernemend Bolsward werd donderdagavond de tweejaarlijkse Ondernemersprijs aan Hochwald Foods Nederland bv uitgereikt.

Fabrieksdirecteur Koos Elzinga kreeg uit handen van Erik Kooistra van Jumbo Kooistra, winnaar in 2015, de fraaie bronzen sculptuur, de oorkonde en het juryrapport  uitgereikt.

De Duitse zuivelcoöperatie Hochwald heeft de afgelopen jaren tientallen miljoenen euro’s in de fabriek in Bolsward geïnvesteerd, door onder andere de opslaglocatie en de blikfabriek te vergroten. Om dit te realiseren werd in 2017 het aangrenzende, 1,5 hectare grote bedrijventerrein van transportbedrijf Wiersma (onderdeel Fritom) overgenomen. Bovendien wordt in de loop van dit jaar een complete nieuwe productielijn in het Bolswarder bedrijf in gebruik genomen.

Volgens de jury alle reden om de Ondernemersprijs 2017 toe te kennen aan Hochwald Foods Nederland bv.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.