Bolswarder ondernemers klaar voor zinderend Pinksterweekend, Primera uitgebreid open

De Bolswarder binnenstad-ondernemers bereiden zich in grote getale voor op een zinderend Pinksterweekend. Het weer belooft mooi te worden, de stad is geweldig aangekleed, de pinksteraanbiedingen te gek en volop en er zijn iedere dag leuke (kinder-) activiteiten te beleven. Kortom, Bolsward toont zich dit weekend de absolute Hoofdstad van de Fiets-Elfstedentocht.

Primera Bolsward, met o.a. 11 steden souvenirs én diverse diensten, waar onder een ING Servicepunt, opent dit weekend uitgebreid de deuren. Vandaag houdt men tot 21 uur de deuren open en morgen zijn de openingstijden van 8 tot 19 uur. Zondag is Primera net als de gehele binnenstad open van 12-17 uur en als klap op het zinderend pinksterweekend opent Primera ook op maandag haar deuren van 11 tot maar liefst 18 uur. “Aangezien Jumbo en Poiesz dan dicht zijn en het verleden heeft geleerd dat er dan niet bij Rabo en ABN/Amro gepind kan worden doen we dit puur voor de service, ook naar de horeca-ondernemers die maandag weer eens ouderwets uitpakken”, aldus ondernemer Niels Engelmoer. In de Primera is een ING-Servicepunt waar door ING-klanten gepind kan worden. Voor andere bank-klanten is er het gehele weekend de mogelijkheid aan de kassa’s bij te pinnen (max.€70.) bij aankoop van een Primera-artikel. Primera is gevestigd aan de Nieuwmarkt waar het prima parkeren is. De Pinksteraanbiedingen van Primera Bolsward staan op www.bolswarddigitaal.nl en op hun eigen facebook-pagina “Primera Bolsward”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.