Bolswarder nog steeds op de vlucht

De hunters van het NPO programma Hunted zijn er nog niet in geslaagd om de Bolswarder Evert Kramer op te pakken.

De 41 jarige Bolswarder die meedoet aan het NPO 3 programma moet drie weken lang uit de handen blijven van zijn achtervolgers. Maandagavond was de derde aflevering en was te zien dat de sergant majoor bij de mariniers zich verstopte in de bossen om vervolgens via een kennis naar een opvanglocatie gebracht te worden in de buurt van Hichtum.

Ook was te zien dat het opsporingsteam zijn vrouw bezocht om via haar informatie te krijgen die wellicht tot de opsporing kon leiden. Zo werd onder andere afluisterapparatuur geplaatst maar die werd vrij snel ontdekt door haar en vakkundig vernietigd.

Het programma draait om de vraag of het mogelijk is om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en drie weken uit handen te blijven van een groep gelouterde opsporingsdeskundigen?

In dit programma zijn 12 Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan gegaan. De voortvluchtigen zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het speciaal voor het programma opgerichte opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

De deelnemers mogen zelf hun vlucht bepalen zolang ze zich houden aan drie regels:

  • Maximaal 48 uur op dezelfde plek
  • De Nederlandse wet niet overtreden
  • Binnen de landgrenzen blijven

Hunted is een spannend sociaal experiment en speelt in op de discussie over privacy.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.