Bolswarder natuurwandelingen

In 2013 heeft de St. Miljeu Wurkgroep Boalsert een aantal natuurwandelingen georganiseerd met als enthousiaste gids plantenkenner Rintje Altena.

Vanwege het 25 jarig jubileum van de stichting werd dit georganiseerd. Dit initiatief sloeg, gezien het aantal deelnemers dat aan de wandelingen deelnam, zeker aan.

 

Hoewel het gepland was als een eenmalige activiteit heeft Rintje aangeboden om dit jaar drie natuurwandelingen te verzorgen t.w. een voorjaarswandelingen in april, een zomerwandeling in mei/juni en een herfstwandeling in september/oktober.

De eerste wandeling gaat op woensdag 9 april om ongeveer kwart voor zeven (18:45 uur) van start bij de hoofdingang van het Julianapark in Bolsward. Namens Rintje bent U van harte welkom om hier aan deel te nemen; aanmelding is niet noodzakelijk. De wandeling, die maximaal 1½ uur zal duren, zal ongetwijfeld een heel ander beeld opleveren dan die van 2013 toen we een erg koud voorjaar beleefden. Informatie kunt U krijgen bij Dhr. Salverda t. 0515573812 of via het mailadres

N.B. Het mailadres vervalt i.v.m. wijzigingen in de organisatie in de loop van dit voorjaar: voor vragen of opmerkingen aan het adres van de werkgroep kunt U gebruik maken van het mailadres:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *