Bolswarder Louis lanceert op eigen kracht rapsingle (video)

Bolsward staat al jaren bekend om zijn muzikale en creative geest en werd zelfs in de jaren 80 wel het Volendam van het Noorden genoemd. Uit die muzikale vijver zijn wellicht weer nieuwe vissen gevangen.

Foto: © TAKNO  gemaakt door Lariza Zaldy

Want de Bolswarder Louis Pedro (17) en de Witmarsumer Dimongu (17) hebben samen  een rapsingle gemaakt met de titel “Binnenkort” (weet iedereen wie ik ben).

De videoclip is sinds deze week op You Tube te beluisteren en te bewonderen want Lariza Zaldy (20)  maakte voor de jongens een videoclip. De clip is na twee dagen inmiddels ruim 8700 keer bekeken en kreeg veel likes van de bezoekers op dit wereldwijde videokanaal.
Het bijzondere is dat het nummer is gemaakt zonder professionele hulp of studio. Louis is al vanaf zijn 4e jaar bijna dagelijks aan het beatboxen. Hij droomt al vanaf kleins af aan om ooit beroemd te worden. Nog geen jaar geleden ontdekte hij dat hij het leuk vond om teksten te schijven en raps te verzinnen.

Louis is begonnen met de muziek om zijn eigen gevoel en mening en soms frustratie te uiten. Voor de toekomst wil hij graag mensen blij maken en inspireren met zijn muziek. Hij hoopt ontdekt te worden en verder te kunnen groeien in de muziek.

Foto: © TAKNO  gemaakt door Lariza Zaldy (vlnr Louis, Dimongu)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.