Bolswarder Louis lanceert op eigen kracht rapsingle (video)

Bolsward staat al jaren bekend om zijn muzikale en creative geest en werd zelfs in de jaren 80 wel het Volendam van het Noorden genoemd. Uit die muzikale vijver zijn wellicht weer nieuwe vissen gevangen.

Foto: © TAKNO  gemaakt door Lariza Zaldy

Want de Bolswarder Louis Pedro (17) en de Witmarsumer Dimongu (17) hebben samen  een rapsingle gemaakt met de titel “Binnenkort” (weet iedereen wie ik ben).

De videoclip is sinds deze week op You Tube te beluisteren en te bewonderen want Lariza Zaldy (20)  maakte voor de jongens een videoclip. De clip is na twee dagen inmiddels ruim 8700 keer bekeken en kreeg veel likes van de bezoekers op dit wereldwijde videokanaal.
Het bijzondere is dat het nummer is gemaakt zonder professionele hulp of studio. Louis is al vanaf zijn 4e jaar bijna dagelijks aan het beatboxen. Hij droomt al vanaf kleins af aan om ooit beroemd te worden. Nog geen jaar geleden ontdekte hij dat hij het leuk vond om teksten te schijven en raps te verzinnen.

Louis is begonnen met de muziek om zijn eigen gevoel en mening en soms frustratie te uiten. Voor de toekomst wil hij graag mensen blij maken en inspireren met zijn muziek. Hij hoopt ontdekt te worden en verder te kunnen groeien in de muziek.

Foto: © TAKNO  gemaakt door Lariza Zaldy (vlnr Louis, Dimongu)

33 reacties

 1. Hieke Kramer schreef:

  leuk, kijk Wim Meijer Cq Jansen 🙂

 2. Dit past niet bij ons stad bolsward

 3. Rein Vallinga is nog beter met zijn stadsie bolsward

 4. Toppie Louis, ziet er prof.uit!!

 5. Sieta Kooistra schreef:

  Klinkt leuk! Knap werk Louis & friends!

 6. Kelvinno Ja Toch schreef:

  Live help .als dit ons bolsward vetegenwoordigt dan word het wel erg drama :p

 7. Louis Simao schreef:

  Iedereen bedankt voor jullie reacties (y)
  Ik kan het niet iedereen naar t zin maken. Iedereen heeft recht om er van te vinden wat hij/zij wil. Ik doe gewoon mijn ding.
  Respect voor jullie allemaal!

 8. Wat heb jij een musicale zoon pieteke simao

 9. Tsja…. niet mijn smaak…. vind het helemaal nx

 10. Mellina de Boer schreef:

  Het gaat erom dat je goed bent of niet en ja..Ger laat mij al een tijd horen hoe goed Louis is.. ben ook niet bepaald een rap fan maar dit is iets waar je trots op kunt zijn.. Ik vind het super goed hoe Louis het doet en laten we eerlijk zijn.. iedereen heeft zijn eigen talenten toch? Hij kan hier groot mee worden en dat wens ik hem zeker ook toe dus heel veel succes Louis.. mijn stem heb je

 11. Chris Lemke schreef:

  Mooi door gaan man. Ik vind het tof en stoer.

 12. Anita Hendriks schreef:

  Louis top gedaan. Ik wil lid worden van je fan club.
  Ga lekker door en blijf plezier maken met je muziek.

 13. Stanley Ter Haar schreef:

  Sws ben ik van de partij Thj Postma waar moet ik zijn en hoe laat.

 14. Zelina Postma schreef:

  Mensen moeten wel na gaan dat deze jongen met behulp van zijn vrienden dit heeft neer gezet , geen professionele hulp heeft gehad ! En hoezo zou dit Bolsward moeten gaan vertegenwoordigen , hij vind dit leuk om te doen en doet het ook voor zichzelf. Sommige mensen hier moeten echt even verder kijken dan hun neus lang is .

 15. Corné de Wolf schreef:

  Holy shit, wat een zure reacties.

 16. Rein Vallinga schreef:

  Beste Louis Simao, gewoon lekker doorgaan met JOU muziek, en laat de mensen er maar het zijne van vinden. Jij neemt de moeite om een nummer te schrijven, en op de plaat te zetten. Dat ik dan persoonlijk niet van deze stijl van muziek hou is dan ook totaal niet belangrijk. Je maakt muziek, en je bent lekker creatief bezig. Mijn complimenten, en gewoon lekker doorgaan met muziek maken. Deze oude rocker doet ook nog steeds wat hij leuk vind, en dat is het spelen van muziek uit de 60’s & 70’s uit de vorige eeuw, en zo nu en dan een liedje schrijven wat perongeluk een wat uit de hand gelopen hitje werd in Bolsward. Respect

 17. crisissneltrechter schreef:

  Wat enorm zielig, simpel en nagebouwd kleuterliedje dit, met een hoog nè-nènè-nè…nè gehalte.

Geef een antwoord