Bolswarder jongen verdronken bij Stein

De 18 jarige jongen die gisteravond in het Limburgse Stein overboord sloeg en verdronken is blijkt uit Bolsward afkomstig te zijn.

Hij was zaterdag van een boot gevallen en kwam niet meer boven. Duikers van de brandweer begonnen direct naar de jongen te zoeken maar moesten stoppen omdat het te donker werd. Zondag werd de zoektocht in de binnenhaven van het Limburgse Stein hervat en in de middag werd hij gevonden.

De politie heeft twee mannen aangehouden die bij de jongen waren toen hij verdween. Maar heeft deze inmiddels weer op vrije voeten gesteld. Ondanks dat het onderzoek nog niet is afgesloten gaat de politie uit van een noodlottig ongeval.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.