Bolswarder illustreert kinderboek

Bernard Roorda uit Bolsward heeft de illustraties gemaakt van het door Hendrika Vis uit Grou geschreven kinderboek ‘Siem en Sanne sille fierljeppe’. 

Het kinderboek ‘Siem en Sanne sille fierljeppe’ werd onlangs gepresenteerd. De Grouster uitgeverij Louise geeft de Siem en Sanne boeken uit. De feestelijke boekpresentatie vond plaats bij Hendrika thuis. Daar werd een heuse Siem en Sanne taart aangesneden.

Het boek voor kinderen van 4 tot 7 gaat over het spannende fierljepavontuur van Siem en Sanne. Het is een fijn voorleesboek met prachtige illustraties en een pakkend Frysk verhaal. Het boek is voor €8,50 verkrijgbaar in de boekhandel en via de website www.siemensanne.nl

(Bernard Roorda staat rechts op de foto)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.