Bolswarder herenigt met Zweedse zussen

Woensdagavond start op TLC de indrukwekkende zoektocht van 15 personen die op zoek zijn naar hun biologische familie.

In die serie komt later deze maand ook de zoektocht van de Zweedse tweelingzussen Lin Backlund and Emelie Falk. Zij kwamen in augustus 2015 in het nieuws dat ze op zoek waren naar hun biologische broer Heru. En de #hunt4heru werd trending topic en het verhaal werd veelvuldig gedeeld op Facebook. Die zoektocht eindigde in Bolsward, bij Tim Dondorp. Het werd een verhaal welke Hollywood waardig bleek te zijn want de zoektocht van de zussen naar elkaar en daarna de zoektocht naar hun broers is bijzonder. (lees ook: Zoektocht Indonesische zusjes eindig in Bolsward)

De serie laat zoektochten zien die soms verrassende wendingen krijgen als Facebook-verzoekjes viral gaan, maar ook tot teleurstellingen leidt wanneer nep-families zich melden of wanneer de vraag om hereniging door de biologische ouders afgewezen wordt.

Vanavond start de serie maar komt nog niet het verhaal van de Zweedse zussen en Tim Dondorp  op t.v. Die zoektocht en hereniging zullen op 22 en 29 juni om 21:00 uur worden uitgezonden op TLC.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.