Bolswarder gewond na aanrijding met stadsgenoot

Tjalhuizum-De politie heeft woensdagmiddag rond 13.30 uur op de kruising Ingenawei met de Ringdyk een ongeval afgehandeld waarbij een 77-jarige fietser uit Bolsward gewond raakte.

Een 47-jarige automobiliste uit Bolsward naderde vanuit de richting van IJsbrechtum de kruising en zag de man uit de richting van Tirns aan komen fietsen. Zij was in de veronderstelling dat hij zou stoppen op de splitsing maar op het laatste moment fietste hij nog voor haar langs. Ze probeerde hem nog te ontwijken maar kon een aanrijding niet voorkomen. De man werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Heerenveen overgebracht.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.