Bolswarder darter Jan Dekker naar UK open

Bolsward – Darter Jan Dekker, een geboren Emmenaar maar tegenwoordig woonachtig in Bolsward, zal op vrijdag 3 maart in de 2e ronde van het UK open aantreden tegen Ritchie Edhouse of Rob Hewson.

Foto via www.jan-dekker.com

Omdat Dekker binnen de top 64 is gebleven van de UK Open order of merit hoefde hij niet mee te spelen in de eerste rode en stroomt hij dus de 2e ronde binnen.

Een mooie opsteker voor de PDC darter is dat hij deze week de handen ineengeslagen met Loonvisie salaris- en personeelsadministratie en hierdoor een nieuwe hoofdsponsor heeft.

Met de steun van het salarisadviesbureau Loonvisie uit Roermondweet Dekker zich verzekerd van een hoofdsponsor en kan hij in 2017/2018 een belangrijke stap zetten richting de top-32 van de wereld.  Jan ‘Doubledekker’ Dekker staat 55e van de PDC Order of Merit en is een nieuwe weg ingeslagen. Loonvisie steunt de topdarter hierbij en hoopt op een mooi vervolg van zijn dartscarrière. De nieuwe partners zijn positief gestemd voor de toekomst.

Het salarisadviesbureau bestaande uit arbeidsjuristen, salarisadministrateurs, HR en P&O-specialisten ziet de samenwerking als een kansrijke investering. Directeur Nico Wagenvoort vindt Dekker een perfect visitekaartje voor het bedrijf: “We hebben beide affiniteit met sport en financiële dienstverlening en ik denk dat we een prima aanpak voor de komende 2 jaren hebben vastgelegd. Waarbij Jan ons goed kan helpen bij onze uitbreiding naar het Noorden”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.