Bolswarder Broekie Bier Barbeque en Bonte Vrouwenavond voor mannen

Het Jeanscafe en Max Mannenmode organiseren donderdag 9 juni een Men Only avond.

Vanuit de klanten was al vaker de vraag gekomen om ook eens een evenement te organiseren voor mannen en omdat beide bedrijven sinds kort op donderdagavond een extra koopavond hebben is deze avond ook gekozen om het evenement te organiseren.

Het wordt een avond waarbij om 18 uur de barbeque aangaat met vlees van slager Yde de Boer. Terwijl het vlees klaargemaakt wordt kan men genieten van een drankje en kan er bij de winkels geshopt worden. Ook Reino’s Lingerie zal deze avond de winkel openen zodat ook hier geshopt kan worden.

De entree voor het event is €15,-. Hiervoor kan men dus meedoen aan de barbeque en doet men mee met de verloting waarbij een barbequepakket te winnen is, enkele modecheques en andere mooie prijzen. De entreebewijzen voor het Bolswarder Broekie Bier Barbeque en Bonte Vrouwenavond zijn te verkrijgen bij het Jeanscafe en Max Mannenmode.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.