Bolswarder bedrijf ZWF ontwerp wint met Photogifts.nl

BOLSWARD – Het laten printen van een foto op canvas, aluminium, plexiglas, dibond of hout is immens populair.

Tussen de vele aanbieders van deze producten prijkt de naam Photogifts.nl, dat in een aantal jaar tijd een behoorlijke marktpositie heeft weten te verwerven. Dit succes is nu bekroond door de website Vergelijk Canvas. Uit een onafhankelijke testvan de vergelijkingssite,komt Photogifts.nlals ‘best getest’uit de bus in de rubriek foto op canvas.

De jury roemt specifiek de realistische kleuren en scherpte van de foto op canvas. Niet verwonderlijk, want‘museumkwaliteit leveren’ is het streven van Photogifts.nl. Regelmatig zwaait de deur van het pand open en controleren medewerkers de afbeelding op perfectie. Veel producten vinden dan ook hun weg naar fotografen, die het zelfontwikkelde bestelsysteem van het Bolswarder bedrijf aan hun eigen website kunnen koppelen.Photogifts.nl levert door heel Nederland en België aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Grondleggers Geoffrey en Wesly Schippers waren twintigers toen zij tien jaar geleden van start gingen met ZWF ontwerp, waar Photogifts.nl onderdeel van uitmaakt. Een allround reclamebureau dat niet alleen bedenkt, maar ook inhouse produceert. De broers laten zich daarbij niet uit het veld slaan door hevige concurrentie of moeilijke markten. Inmiddels werken er twintig medewerkers bij ZWF ontwerp.

Vorig jaar kende Vergelijk Canvas Photogifts.nl al een prijs toe voor ‘beste koop foto op hout’. “Dat we nu de rubriek ‘best getest foto op canvas’ hebben gewonnen, is een erkenning dat we op de goede weg zitten met Photogifts.nl. Het is een beloning voor het hele team”, zegt Geoffrey Schippers.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.