Bolswarder aan de start Milaan Sanremo voor ultralopers

De Bolswarder Silvio Teunissen is één van de deelnemers die vandaag van start gaat in de hardloopwedstrijd Milaan Sanremo. Een hardloopwedstrijd over 285 kilometer in Italië.

De loop gaat over hetzelfde parcours als de profwielrenners en zal hem dus ook over verschillende bergen leiden. “Het doel is finishen, niets meer of minder. Dat wordt al pittig genoeg”: Aldus Teunissen. De start is 10 uur en is te volgen via deze link. Teunissen is de enige Nederlander aan de start en heeft nummer 45.

Teunissen liep in september 2015 ook al de Spartathlon in Griekenland, de “zwaarste ultraloop” over 246 km ter wereld en is organisator van de Ultr Elfstedentocht die in 2018 vanuit Bolsward van start zal gaan.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.