Glossy magazine voor Bolsward Historie (video)

Bolsward Historie heeft sinds 19 november een nieuw blad voor haar donateurs want zaterdagavond werd in de voormalige ontvangstkamer van het Elgersmahuis, onderdeel van voormalig Huize Martinus, het eerste exemplaar van het glossy magazine Bolsward Historie uitgereikt.

Dit eerste exemplaar zal de komende week verspreid worden onder de donateurs van Bolsward Historie. Maar ook alle huishoudens in Bolsward ontvangen het blad deze week thuis.

Dankzij de sponsoring van de Hendrick Nannes en Catrijn Epes stichting (hnce) kon het magazine gedrukt worden.

Vrijwilligers van de World Servant groep Bolsward gaan het blad deze week verspreiden. In dit eerste blad wordt stilgestaan bij de historie van de hnce-stichting die dit jaar haar 500 jarig bestaan vierde. Maar ook wordt gekeken naar de ontwikkeling van het voetbal in onze stad. Is er een artikel over oud bakker de Jong die eerder dit jaar zijn 100e verjaardag vierde en is nog veel meer informatie terug te vinden. Met het huis aan huis verspreiden van het blad hoopt de 59 jarige stichting nieuwe donateurs te kunnen verwelkomen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.