Bolsward, voorbij maar niet vergeten

In deze tweede uitgave van de Stichting Bolswards Historie laat Peter Mulder een aantal (oud-) Bolswarders aan het woord, die in de loop der jaren gereageerd hebben op artikelen die verschenen in het Bolswards Nieuwsblad. Deze artikelenreeks was getiteld ”Bolswarder Zaken” en werd geschreven door Peter Mulder. Deze artikelen werden gepubliceerd in de periode november 2007 tot maart 2015.

Het boek biedt een prachtig beeld van de Bolswarder gemeenschap in de lange twintigste eeuw. De eigen beleefde verhalen van de inzenders en hun beschrijving van mensen en gebeurtenissen, zullen bij vele Bolswarders ook nu nog dierbare herinneringen oproepen.

 

Voor verdere informatie:

Stichting Bolswards Historie

Telefoonnummer secretaris: 0515-572217 of 06-53145716

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.