Bolsward verontwaardigd over zoveelste vernieling (video)

Nadat zondagmorgen de eerste foto’s op facebook verschenen van de afgebroken bomen, barstte de verontwaardiging los op de sociale media.

Alle reagerende Bolswarders waren verontwaardigd over de 7 bomen die aan de Pr. Dr. Titus Brandsmalaan en in het Julianapark waren afgebroken. Nog niet eens vanwege de kosten het met zich mee brengt maar vooral de zinloosheid.  Via diezelfde sociale media wisten een aantal Bolswarders zich te vinden, zij gaan binnenkort om tafel om te bespreken wat voor oplossingen er gevonden kunnen worden. Wilt u hierbij aanschuiven dan kunt u meer informatie krijgen via deze link.  Een buurtbewoner heeft inmiddels aangifte gedaan van de vernielingen.

Volgens buurtbewoners die wij spraken wordt het park door verschillende groepen jongeren als hangplek gebruikt. Veel weten gelukkig hoe het moet maar een klein deel zorgt voor geluidsoverlast. Eerder dit jaar werden in het park als de rozenbogen vernield en werden twee kastanjebomen afgebroken.

Inmiddels is op facebook een pagina opgericht om meldingen van vandalisme te melden.

(foto’s: Dennis Zijlstra)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.