Bolsward van toen en nu (video)

Het lijkt haast een doorkijkje zoals bovenstaand foto paneel is geplaatst. Het is een foto van de Broerestraat genomen vanaf de Snekerpoort. In totaal staan er 20 historische panelen van het oude Bolsward door de stad verspreid. Aan de andere zijde is een foto te zien van leden van Fotoclub de Ontspanner.

De fototentoonstelling is een initiatief van Bolswards Historie welke 60 jaar bestaat en de fotoclub die 50 jaar actief is. De leden van de fotoclub maakten op de locatie van vroeger een beeld van de huidige situatie. Dat levert iedere keer weer een verrassend beeld op van het huidige Bolsward. (Foto: Tonnie Siemonsma)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.