Bolsward, su sag ut der ût (deel 6)

Al enkele weken verschijnt er iedere vrijdag een foto van oud Bolsward.

In samen werking met Stichting Bolswards Historie plaatsen we deze foto’s om u mee te laten genieten hoe mooi “oos Stadsie ” was.

Deze keer een iets minder oude foto van vroeger, dit komt omdat de stichting op zoek is naar oude sportfoto’s. Heeft u nog oude foto’s van bijvoorbeeld gymnastiek, kaatsen en/of voetbal op ’t Oordje of oude foto’s van het oude CAB-veld, Bolswardia-veld en RES-veld, dan zou SBH ze graag ontvangen. Uiteraard kan men de foto’s voor u scannen en krijgt u ze terug.

Bolsward Historie heeft inmiddels meer dan 5000 foto’s over Bolsward. Men is altijd op zoek naar meer foto’s over Bolsward die worden dan gescand, dus u hoeft de foto’s niet af te staan aan de stichting.

Iedere vrijdag plaatsen we een foto omdat Stichting Bolswards Historie iedere vrijdagmiddag van 14.00-17.00 geopend is. Dit is op de eerste etage bibliotheek.

Voor mobiele telefoongebruikers, klik hier voor de foto.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.