Bolsward su sag ut der ût (deel 5)

Feest onder “Ut poortsie”, oftwel het Klein Gasthuis.

Op de achtergrond de oude katholieke St Antonius en Mariaschool aan het Laag Bolwerk. Op de foto een katholiek gezelschap met een Franciscaanse pater.

Weet u wie het is en om welk feest het gaat? Dan kunt u Bolsward Historie helpen. Reageer onder dit artikel en help mee.

Iedere vrijdag plaatsen we een foto omdat Stichting Bolswards Historie iedere vrijdagmiddag van 14.00-17.00 geopend is. Dit is op de eerste etage bibliotheek.

Bolsward Historie heeft inmiddels meer dan 5000 foto’s over Bolsward. Men is altijd op zoek naar meer foto’s over Bolsward die worden dan gescand, dus u hoeft de foto’s niet af te staan aan de stichting. Foto’s kunnen ook worden gemaild naar *protected email*.

Daarnaast bent u vanmiddag welkom in de Bibliotheek bij Bolsward Historie.

Voor mobiele telefoongebruikers, klik hier voor de foto.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.