Bolsward su sag ut der ût

In samenwerking met stichting Bolswards Historie gaat TV Bolsward de komende tijd iedere week een foto plaatsen die iets te maken heeft met Bolsward in het verleden.

In dit geval zijn het foto’s waarbij Bolsward Historie de hulp vraagt van u. Want wat weet u over de mensen die op de foto staan en wellicht kent u een anekdote over een persoon of situatie. Die kunt u onder dit artikel plaatsen.

Iedere vrijdag zullen we een foto plaatsen omdat Stichting Bolswards Historie iedere vrijdagmiddag van 14.00-17.00 geopend is. Dit is op de eerste etage bibliotheek.

Bolsward Historie heeft inmiddels meer dan 5000 foto’s over Bolsward. Men is altijd op zoek naar meer foto’s over Bolsward die worden dan gescand, dus u hoeft de foto’s niet af te staan aan de stichting. Foto’s kunnen ook worden gemaild naar stichtingbolswardshistorie@gmail.com.

Daarnaast bent u vanmiddag welkom in de Bibliotheek bij Bolsward Historie.

Voor mobiele telefoongebruikers, klik hier voor de foto

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.