Bolsward Schoon (ingezonden)

Welke aso’s maken er toch altijd zo’n bende van bij de flats in de wijk Noord 2 ? Deze week lag daar verspreid over straat, gazonnen, vijver en in de hagen wel heel veel papier van kranten en folders en ook blikjes, stukgeslagen glas, plasticzakken en grofvuil, zoals zo vaak.

Welke aso’s dumpen wat ze niet meer hoeven in en om het hof van het oude Armenhuis en steken daar het struikgewas in brand ?

Welke aso’s halen telkens bomen om om op te stoken bij de visplaats aan de stadsgrens ?

Welke aso’s gooien 2 x per week tientallen bierblikken en andere rommel in dichte beplantingsvakken en in de vijver van het park ?

Omdat verder vrijwel niemand er iets aan doet ruim ik de rotzooi weer op maar meldde deze inmiddels structurele problemen herhaaldelijk bij de gemeente. Het grofvuil wordt af en toe opgehaald. Gevraagde terugkoppeling van bevindingen en acties van handhaving ontving ik echter nooit.

Partijen als bewoners, omwonenden,wijkvereniging, gemeente,woningcorporatie en politie moeten hier eens om tafel om zo te komen tot een integrale aanpak. Of laten we dat maar ?

Obe van der Meer

Bolsward

foto ter illustratie

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.