Krijgt Bolsward vierde supermarkt?

In de Ta jo tjinst van deze week valt op te maken dat er een omgevingsvergunning is aangevraagd voor een supermarkt aan de Snekerstraat in Bolsward.

Het gaat volgens de aanvraag om het pand 9a aan de Snekerstraat, dit is de voormalige garage van G. de Jong.  Over welke supermarktketen het gaat wordt geen melding van gemaakt.

Het zou gaan om de Lidl maar die liet ons eerder al weten dat zij geen uitspraak doen over waar en wanneer zij nieuwe vestigingen openen.

Overigens staat het pand nog steeds te koop op de website van Bedrijfsontroerendgoed Friesland. Op onze vraag of het pand nog te koop staat of al verkocht zou zijn  kregen wij als reactie “geen commentaar”.

 

(foto:Tonnie Siemonsma)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.