Bolsward komt in actie voor zwem Elfstedentocht Maarten van der Weijden

Over precies 6 maanden zal Maarten van der Weijden aan zijn grootste zwemprestatie beginnen die hij ooit heeft gedaan, dan zal hij namelijk de Elfstedentocht gaan zwemmen.

Op zondag 19 augustus zal hij door Bolsward komen en dat moet wat de rayonhoofden van Bolsward betreft een mega groot feest worden waarbij veel geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Simon Hottentot en Stephan Rekker zijn de rayonhoofden en zij zijn voor die dag op zoek naar vrijwilligers, spontane sponsoren, muziek en artiesten voor langs de route van Van der Weijden.

De verwachting is dat hij tussen 14 en 16 uur door Bolsward zal komen zwemmen en wie dat wil kan vanaf €11,- een stukje met hem mee zwemmen. Men kan dan kiezen tussen 500  meter of 2 kilometer.

De rayonhoofden hopen op een grote groep zwemmers maar ook voor vermaak voor de zwemmers langs de kant.

Aanmelden als act, vrijwilliger of sponsor kan via dit e-mail adres

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.