Bolsward klaar voor topweekend (foto album)

Bolsward begint langzaam volstromen met de sportieve gasten die de Elfstedentocht dit weekend gaan steppen of fietsen.

Zaterdagnacht vertrekken zo’n 175 steppers voor hun tocht der tocht om op 1e Pinksterdag weer te finishen op de Bargefenne. Maandag vertrekken 15.000 fietsers voor “hun rondje”langs de 11 steden. Maar er is daarnaast veel meer te doen in de stad. Zo zal op zaterdag e mini 11 steden worden gefietst, is er het shantykoren festival, en de Rabowieleronde door het centrum van de stad.  

Zondag is er livemuziek in de stad, rijdt er een treintje tussen de camping en het centrum en is het koopzondag. Maandag is het de dag voor de fietsers en is er ook livemuziek in het centrum.

Weer

Ondanks de tropische temperaturen die voorspeld worden, adviseren verschillende weermannen wel om buienradar in de gaten te blijven houden, want de kans op regenbuien met zelfs onweer behoren tot de mogelijkheid.

Foto album

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.