Bolsward In Zet prijs voor BAC

Bolsward – De tweejaarlijkse Bolsward In Zet prijs, bestemd voor degene die zich in zet voor de leefbaarheid in het centrum van Bolsward, werd donderdagavond in de Wijnberg uitgereikt aan de Bolswarder Activiteiten Commissie.

Deze groep bestaande uit ondernemers van het centrum werd geprezen om hun voortdurende acties voor zowel de inwoners van Bolsward als voor de gehele regio. Als voorbeelden werden onder andere genoemd de voorjaars- en najaarsmodeshow, de warme winterweken in december, moederdag- en vaderdagacties, activiteiten tijdens de Paasdagen en tijdens het Pinksterweekeinde. Ook de St. Maartenoptocht, kidsday, dumping day enz. zijn BAC activiteiten.

Uit handen van Stephan Rekker, winnaar van deze prijs in 2015, mochten de BAC-leden een oorkonde, een sculptuur, gemaakt door kunstenaar Frits Stoop uit Spanga, en het juryrapport in ontvangst nemen.

Op de foto:
van links af Esther Sonderen, Hannie van der Feer, Johan Ykema, Ingrid Wynia, Angelique Terenstra, Jacoline Engelmoer, Heleen Visser en Annette Lunter.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *