Bolsward in liefdessferen tijdens Valentijnsweekend

Op zaterdag 11 februari staat Bolsward in het teken van de liefde en zijn er leuke prijzen te winnen door een spel te spelen bij verschillende Bolswarder ondernemers.

In 12 winkels zijn letters verstopt die samen een woord vormen, het benodigde formulier vind u in de winkels. U kunt uw formulier inleveren in de Broerekerk en u ontvangt een verrassing. Daarnaast kunt u een mooie liefdesfoto maken voor uw partner, voor uzelf of voor iemand anders.

Er staan daar mooie achtergronden voor een leuke fotoshoot. Maar op 4 februari is het ook de moeite waard om de Bolswarder winkels te bezoeken tijdens Dumping Day. Tegen spectaculaire kortingen kunt u dus goedkoop uw artikelen kopen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.