Bolsward in kerstsferen (video)

Met het plaatsen van de lichtjes in de kerstboom op de steiger van de rondvaartboot is Bolsward op en top in de kerstsferen.

Nadat eerder vandaag de grote kerstboom werd geplaatst, werden woensdagavond de lichtje en ballen door de brandweer van Bolsward in de boom opgehangen.

Het is de start van extra koopavond en speciale acties in het centrum. Zo is er vrijdag de Leukste kerstmarkt in de straten achter het centrum. Het centrum wordt ook extra gezellig omdat hier een met Dickens koor zal zingen en omdat er vuurkorven geplaatst zullen worden voor extra warmte.

Zaterdag 9 december is het thema winterkermis en zal op het Marktplein een Eenhoornfietswedstrijd worden gehouden. Deelname hieraan is gratis.

Nieuw dit jaar zijn de winterhuisjes die gedurende de laatste weken in het centrum staan en ook gebruikt kunnen worden door particulieren.

Tijdens deze dagen lopen ook de de kerstman, sneeuwman, sneeuwpop, ijsprinses en rendieren door de stad. De stad is gezellig aangekleed met kerstbomen en houten verkoopkramen.

Santabingo

Ook dit jaar wordt er weer een grote bingo georganiseerd. Zaterdag 16 december kunt u uw bingokaarten tevoorschijn halen en meedoen met de verschillende bingorondes. Bingokaarten kunt u krijgen als u boodschappen doet  bij de deelnemende winkeliers voor €25,- of meer.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *