Bolsward in kerstsferen (video)

Met het plaatsen van de lichtjes in de kerstboom op de steiger van de rondvaartboot is Bolsward op en top in de kerstsferen.

Nadat eerder vandaag de grote kerstboom werd geplaatst, werden woensdagavond de lichtje en ballen door de brandweer van Bolsward in de boom opgehangen.

Het is de start van extra koopavond en speciale acties in het centrum. Zo is er vrijdag de Leukste kerstmarkt in de straten achter het centrum. Het centrum wordt ook extra gezellig omdat hier een met Dickens koor zal zingen en omdat er vuurkorven geplaatst zullen worden voor extra warmte.

Zaterdag 9 december is het thema winterkermis en zal op het Marktplein een Eenhoornfietswedstrijd worden gehouden. Deelname hieraan is gratis.

Nieuw dit jaar zijn de winterhuisjes die gedurende de laatste weken in het centrum staan en ook gebruikt kunnen worden door particulieren.

Tijdens deze dagen lopen ook de de kerstman, sneeuwman, sneeuwpop, ijsprinses en rendieren door de stad. De stad is gezellig aangekleed met kerstbomen en houten verkoopkramen.

Santabingo

Ook dit jaar wordt er weer een grote bingo georganiseerd. Zaterdag 16 december kunt u uw bingokaarten tevoorschijn halen en meedoen met de verschillende bingorondes. Bingokaarten kunt u krijgen als u boodschappen doet  bij de deelnemende winkeliers voor €25,- of meer.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.