Bolsward in het teken van de liefde

Zaterdag staat Bolsward in het teken van Valentijn, de Bolswarder Activiteiten Commissie (BAC) organiseert deze dag een aantal  activiteiten.

Zo is in de Broerekerk van 13.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om foto’s te laten maken. In de kerk staan verschillende achtergronden waar voor men kan poseren. De foto’s worden gemaakt door Petra Kroon Fotografie.  Daarnaast kunt u in de  enveloppenwand een kaartje voor uw geliefde achterlaten.

Op 14 februari worden deze openbaar gemaakt op de Facebookpagina Bolsward. Bolswarder striptekenaar Bauke Wielinga is aanwezig om karikatuurtekeningen te maken.

Voor de puzzelaars zijn er over twaalf winkels letters verstopt die een woord vormen. De oplossing van die puzzel kunt u in de Broerekerk inleveren. Onder de goede inzendingen wordt een shoppingcheque verloot.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.