Bolsward staat 21 maart Bol van Mode

Bolsward – En opnieuw staat Bolsward bij het begin van de lente bol van de mode. Tweemaal per jaar, voorjaar en najaar, presenteren de Bolswarder modezaken hun nieuwste collecties voor een groot publiek.

De Bolswarder Activiteiten Commissie, onderdeel van Bolsward Promotion, slaagt er elke keer in om op een ludieke wijze de nieuwste mode onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen.
Dan weer vormt de Broerekerk het decor van de modepresentatie, is de binnenstad van Bolsward één grote catwalk, of worden shows voor de winkel op het trottoir gegeven.

Op 21 maart vormt het Marktplein het decor waar meer dan 15 Bolswarder modezaken hun nieuwste collecties op de catwalk presenteren. Rondom de catwalk staan verschillende stands en een pagodetent van bedrijven die met hun nieuwste produkten inhaken op Bolsward Modestad. DJ Danny zorgt die middag voor ,modegevoelige’ muziek.

Het modefeest begint al om 13.00 uur, wanneer de eerste show van de nieuwste voorjaars- en zomermode plaatsvindt. Twee uren later, 15.00 uur, betreden de modellen nogmaals de catwalk.

Verloting
Na elke show worden Bolswarder shopping cheques, t.w.v. 25 euro, verloot onder het publiek. Men moet dan wel in het bezit zijn van een kortingsflyer. Deze kortingsflyer is die dag voor 2 euro verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, en geeft kortingen tot wel 150 euro in totaal.

Aan Bolsward Modestad werken mee: Lava, AP van der Feer, Sake Store, Visser Womenswear, Visser Menswear, Intence Mode, Hema, Eleven Fashion & Lifestyle, Like Leaf, Wolke Mode, No. 5 Studio Chantal, Max Mannenmode, Modehuis Aggie, Hendriksen Fashion, Etos, Primera, Discus, Angelique Beauty & Wellness, de Ossekop en Hairstyle Haarsma..

Meer informatie op www.bolsward.nl en op facebook.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.