Bolstjurrich pakt goed uit tijdens straatfestival

Hooggeëerd publiek, spring met ons in de wereld van de verbeelding die Bolstjurrich heet. Ruim 30 verschillende acts die verbazen, verwonderen en doen bewegen. De organisatie heeft een uitgekiend en gevarieerd programma waarbij u kunt reizen tussen het jaar 1455 en de toekomst.

Foto via Facebook Bolstjurrich

U kunt terug in de tijd en ervaren hoe het was in de Middeleeuwen, maar ook maakt u kennis met de wonderlijke wezens die u doen denken aan sciencefiction films. Er is muziek op de pleinen en in de straten van Bolsward, muziek die u meeneemt naar andere werelden als u de tijd neemt om even te luisteren. Kijk omhoog, om u heen en naar beneden, er gebeurt overal wat en er is ‘voor elck wat wils’.

Laat je verbazen door…
De europese topact: Noah The Drunken MastEr. Een show waarin Noah verbazingwekkende acrobatische toeren uithaalt op zijn 6 meter hoge lantaarnpaal.

Laat je verwonderen door…
De Despoot. Een act waarin een levensgrote mechanische spin tot leven lijkt te komen.

Laat je bewegen door…
De muzikale act Downbeat Maestros. Deze rockabilly band weet hoe ze een feestje moet bouwen. Compleet met Doghouse Bass, Telecaster ’52, strakke drums en zang brengen ze elk publiek in hogere sferen. Maak je klaar voor some good old ‘50 roots, rockabilly dirty blues en rockin’ surf music. De Downbeat Maestros sluit vanaf 17:00 uur op het Marktplein het straatfestival af.

Dus hooggeëerd publiek, wilt u een paar uur uit uw eigen wereld stappen en kennismaken met de wondere wereld van Bolstjurrich? Kom dan op 30 juni naar de 24ste editie van Straatfestival Bolstjurrich.

Tot ziens op 30 Juni 2018

Kijk voor het volledige programma op onze website www.bolstjurrich.nl/programma

De laatste nieuwtjes? 
Check de facebookpagina van Bolstjurrich en de twitterfeed @bolstjurrich

Locatie: binnenstad Bolsward
Datum: zaterdag 30 juni 2018
Tijdstip: 13:00 – 18:00 uur
Toegang: gratis

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.