BOLStjurrich komt eraan

De komende weken zal BOLStjurrich weer kleine tipjes van de sluier lichten op TV Bolsward. Wat kunt u dit jaar verwachten met het straatfestival?

 

Er staan wederom prachtige, grappige, clowneske, theatrale en muzikale artiesten en acts op het programma! Intussen begint de temperatuur te stijgen, de zon geeft ons energie en langzaam komen we in de zomerflow. Bij deze zonnige cocktail voegen we wat fijne muziek en… vol trots introduceert BOLStjurrich aan u: Knight Susan

Lang, lang geleden, nog voor het jaar 2011, in een stad hoog in het noorden, gebeurde er iets vreselijks. Er waren wel feestjes, maar de bandjes speelden saaie muziek en staarden naar hun voeten. Het publiek stond stil en deed alsof het luisterde…. Maar toen opeens, brak de hemel open. Ruiters reden door de nachtelijke, maanverlichte hemel. In een vlammende wagen kwam Ridder Susan aangesneld. Ze trok haar zwaard Skalibur en rekende af met deze slechte, ondansbare muziek. Samen met haart tien trouwe vazallen verdedigt zij te vuur en te zwaard haar beroemde motto: “Deurbroez’n”. Met een varia aan skastijlen en veel enthousiasme bij de tien bandleden brengt Knight Susan, een vrolijke band uit Groningen, een energieke en prachtige show. Zelfs bij de notoire niet-dansers krijgen ze de voetjes van de vloer!

Tot BOLStjurrich!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.