Bolstjurrich kijkt terug op geslaagde editie (foto en video's)

Bolstjurrich stond net als het Heamiel in het teken van muziek maar er was ook volop ander vertier te beleven op het extra grote festivalterrein .

Want dit jaar was de Stoombootkade en Het Groot- en Kleinzand meegenomen in het speelterrein van de verschillende artiesten. Ook nieuw was dat sloepen van watersportvereniging Bolsward mensen vanaf het Kruiswater naar de stad begeleiden en dat deze mensen aan boord al vermaakt werden door o.a. Wiltsje fan Peazens. Ondanks de regen die halverwege de middag kwam bleef het publiek door de straten lopen om te genieten van alle acts die aanwezig waren.

Helaas moest door de regen de laatste voorstelling van Baron von Munchhausen gestaakt worden. Door de regen was het te glad om de show veilig te laten verlopen. Droog zat het op het theaterschip dat lag aangemeerd op de Stoombootkade. Hier speelde Hymphamp delen uit hun voorstelling Portret. Een voorstelling die door het publiek goed ontvangen werd.

Foto’s Ellemein Dijkstra

Bolstjurrich 2016

Hymp Hamp “Fûgeltsjeman” (Ruwe beelden dus zo nu en dan schokkerig, maar te leuk om te laten liggen)

Nicsz- A hard days night

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.