Bolstjurrich, een wervelend feestje voor Bolsward (video)

Het was een warme en wervelende straattheatermiddag in het centrum van Bolsward tijdens Bolstjurrich.

De organisatie had dit jaar gekozen voor iets meer theater en minder muziek maar er was voor de muziekliefhebbers nog volop keus in bands. Er liepen dus meer acts door de straten die behoorlijk gevuld waren met bezoekers.  Die konden genieten van Noah the drunken master die aan een lantaarnpaal indrukwekkende kunsten vertoonde.

Maar men kon ook zwemmen met dolfijnen, de maharadja bezoeken, luisteren naar de musicalgroep Muzt of toch dat hinkelveld op de Rijkstraat “behinkelen”. Want dat was het onderdeel wat TV Bolsward, samen met Reino’s Lingerie aanbood. Teken een hinkelveld op straat en dan zien met de verborgen camera wie de uitdaging aangaat!

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.