Bolletongersdei markt vooralsnog gaat door, veekeuring afgelast

Het bestuur van  Bolletongersdei heeft besloten om de activiteiten op het Arriva terrein de Remise af te lasten, gezien de weersverwachting.

De kalverkeuring van Keallefokklub de Twalling gaat wel door maar vindt plaats in de rijhal van de Hanzeruiters. Over het ringrijden wordt morgenmiddag om 16:00 uur een besluit genomen. Het bestuur betreurt het ten zeerste maar hoopt op het begrip van de Bolswarders.

Ook de gemeente liet weten dat de markt wellicht afgelast zou worden maar woensdagmiddag liet de gemeente aan het einde van de middag weten dat de markt op Bolletongersdei doorgaat. Wel laat de gemeente weten dat ze de weersomstandigheden in de gaten blijft houden. Morgenvroeg zal opnieuw bekeken worden of de markt wel of niet doorgaat.

Voor morgen wordt in het waddengebied harde tot of stormachtig wind voorspelt met windstoten tot kracht 10.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.