Boete voor Serious Request stepper

De 28 jarige Leon Bekema, die afgelopen week met een aantal vrienden voor Serious Request van Leeuwarden naar Haarlem stepte, kijkt met een zuur gevoel terug op hun geslaagde actie.

Dat alles heeft te maken met een boete die hij na afloop kreeg vanwege wild plassen. In de drukte van het gebeuren rondom het Glazen Huis zag hij geen toiletwagen en koos daarom voor een muurtje waar ook door anderen gebruik van werd gemaakt. Maar met de riem nog niet eens los werd hij gesnapt door een agent die hem een boete gaf voor wild plassen, een boete die hem zomaar €90,- kan gaan kosten.

En dat is volgens Bekema een zuur randje na een 14 uur durende actie, waarbij zware wind tegen werd getrotseerd. Hun actie leverde €3420,14 op.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.