Boalsert Praise: Bolswarder kerken bidden samen voor de stad

Zaterdagavond 16 april zal er in de Sint Franciscuskerk te Bolsward een oecumenische praiseavond worden gehouden. ‘How great is OUR God’, zo luidt het thema van deze viering waarvoor Lars Gerfen en zijn band speciaal naar de Friese Hanzestad komen. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

De Praiseavond begint om 20:00 uur. De organisatie ligt in handen van een gelegenheidscomité dat is samengesteld uit leden van de Martinikerk, de Gasthuiskerk, Het Keerpunt, Gloriehuis en de Zalige Titus Brandsmaparochie. Het is voor het eerst dat deze geloofsgemeenschappen zo met elkaar samenwerken.

Lars Gerfen is bekend als de leadzanger van de bekende katholieke praiseband ‘The Fruits’. Sinds deze groep ophield te bestaan, treden de muzikanten op in wisselende samenstelling. Op vele plekken zijn ze graag gezien om praiseavonden of andere vieringen te ondersteunen.

De gemeenschappelijke kerken van Bolsward hechten eraan goede onderlinge banden te onderhouden en gezamenlijk oog en oor te hebben voor de noden in onze stad. Binnen de plaatselijke Raad van Kerken is er regelmatig overleg. Het diaconaal platform is de plaats waar de daadwerkelijke zorg voor wie het moeilijk hebben wordt afgestemd. Het bij elkaar komen om samen te bidden en te zingen past in deze groeiende traditie. Gezamenlijk willen ze God de lof zingen die Hem toekomt, dankend voor en vragend om zijn zegen.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.