Blokker Bolsward

Blokker Bolsward is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Appelmarkt 5 in Bolsward.

Meer informatie over Blokker Bolsward in Bolsward

Bij Blokker Appelmarkt Bolsward vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers aan, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Klanten kunnen zowel in de winkel als online winkelen en kunnen zich op de hoogte houden van folderaanbiedingen, kortingsacties en trends via social media. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Blokker Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Bolsward

Bezoekers bekeken ook